Noutati

SYLFIRM X

SYLFIRM X este un sistem complet de ultimă generație, care, prin intermediul unui sistem de ace foarte fine, placate cu aur, creează microcanale subdermale la adâncimi variabile, livrând în profunzime energia radiofrecvenței pe toată suprafața acului, sub două frecvențe diferite: continue și pulsate. Este indicat pentru:

 • Lifting facial și corporal
 • Riduri fine și profunde
 • Cicatrici post acneice
 • Acnee vulgară sau închistată
 • Reconturare mandibulară
 • Hiperhidroză
 • Vergeturi acute sau cronice
 • Pete pigmentare superficiale sau profunde
 • Melasma, Cuperoză, Rozacee
 • Afecțiuni vasculare superficiale

Ce este Sylfirm X?

SYLFIRM X este un sistem inovator, de ultimă generație, aprobat de FDA, ce combină terapia cu  microelectrozi și radiofrecvența fracționată bipolară.

Acest dispozitiv inovator utilizează tehnologia avansată de undă duală, undă continuă și undă pulsată, se utilizează cu eficiență în proceduri de lifting și antiaging, în tratarea diferitelor tipuri de  cicatrici, precum și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, venele paianjen și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele tradiționale de microneedling sau RF.

 Cum funcționează tehnologia RF fracționat?

RF fracționat este o procedură minim invazivă, ce combina beneficiile terapiilor cu microelectrozi și a radiofrecvenței într-o singură procedură. Microelectrozii produc micro-incizii controlate în piele și stimulează factorul natural de creștere, procesul de vindecare a rănilor și producerea de colagen. De asemenea, aceștia ajută la descompunerea țesutului cicatricial. Energia RF este livrată pielii prin intermediul microelectrozilor neizolați generând căldură la 40-60 ° C, temperatură ce determină coagularea și denaturarea proteinelor sau modificări structurale ale proteinelor, ducând la inflamația și contracția colagenului, stimulând răspunsul de vindecare și promovând producția de colagen nou.

Cât de sigur este SylfirmX?

Numeroasele studii clinice efectuate asupra sistemului, ne asigură un tratament eficient fără efecte adverse raportate. Microelectrozii sunt fabricați de un sistem robotizat pentru oferirea unui tratament precis și sigur. De asemenea, sistemul deține protocoale preinstalate special concepute pentru diferite tipuri de piele și indicații, prin urmare, este posibil un tratament personalizat și delicat, având în vedere particularitățile fiecărui pacient, zona de tratament și condiția pielii.

Care sunt diferențele între tratamentele laser și tehnologia RF fracționat?

Laserul este folosit în medicina estetică de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de repaus semnificative și cu un risc ridicat de complicații  si restricții pre și post procedură.

Radiofrecvența fracționată este cea mai promițătoare tehnologie pentru tratamentele estetice, combinând două metode utilizate anterior individual pentru întinerirea pielii, într-o procedură mai eficientă din punct de vedere clinic. Acest nou tratament poate oferi rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici.

Pentru ce indicații este recomandat SylfirmX?

Cu Sylfirm X putem efectua tratamente pentru urmatoarele indicații: lifting și tighetining facial și corporal, bărbie dublă, riduri fine și profunde, acnee, cicatrici, hiperpigmentare, hiperhidroză, granulom, rozacee și cuperoză, vergeturi în fază acută sau cronică.

Ce zone se pot trata cu SylfirmX?

Prin intermediul protocoalelor presetate, se pot trata atât zonele feței, cât și cele ale corpului, inclusiv zona orbiculară, gât, decolteu, până la axilă, brațe și abdomen.

Câte tratamente/ședințe sunt necesare?

În funcție de indicații și zona tratată, numărul mediu de ședințe este 2-5 , la un interval de 2 – 4 săptămâni.

Care este perioada de recuperare și ce reacții pot apărea după tratamentele cu SylfirmX?

SylfirmX  livrează energia RF prin intermediul microelectrozilor și poate trata în profunzime țesutul  în condiții de siguranță. Acest lucru permite reîntoarcerea la viața socială imediat,  pacientul resimțind doar o ușoară roșeață timp de 1-4 ore post procedură.

Care sunt beneficiile tratamentelor realizate cu SylfirmX?

Cu SylfirmX se realizează proceduri minim invazive, datorită utilizării  a două tipuri de unde. În funcție de indicații putem aborda personalizat fiecare zonă în parte, astfel încât într-o singură ședință să putem targeta multiple indicații.

Când se văd rezultatele tratamentelor cu SylfirmX?

Rezultatele sunt vizibile imediat în cazul indicațiilor de skin tightening, datorită contractării fibrelor în timpul procedurii, și treptat până la 3-4 saptamani în cazul indicațiilor de corectare a pigmentării, leziunilor vasculare și cicatricilor.

Ce este Plus40SECRET by dr. Veronica Moisil?

Este o tehnică specială de injectări, dezvoltată în ultimul an de Dr. Veronica Moisil, după 15 ani de experiență în acest domeniu și folosind ultimele inovații, inclusiv HArmonyCA.

Efectul obținut asupra pacientelor 40plus este un lifting absolut spectaculos, cu un uimitor aspect de întinerire a feței.

WOW – este reacția pacientelor și a celor din jur după încheierea procedurilor, care se fac la un interval de cca. 3 săptămâni (3 ședințe în total), ceea ce permite medicului o ajustare perfectă atât a tratamentului, cât și a corecțiilor necesare – mai ales în cazul asimetriilor feței.

Fiecare tratament este personalizat și doar dr. Veronica Moisil va decide la consultația inițială care este mixul perfect de injectări care va fi folosit, ritmul acestora, dozele și zonele în care se va aplica.

Prețul tratamentului va fi influențat de cantitățile de produs folosite în cadrul ședințelor, dar variaza intre 1500-2000 euro

Programările se pot face la recepția Estetderm Medical, în limita locurilor disponibile.

Tel. : 0263-211.201

Mobil. : 0725-807.807

Laserul fractional CO2 Syneron-Candela CO2RE

Ce este laserul CO2RE?

CO2RE este un sistem laser CO2 versatil, realizat de un lider mondial in productia de lasere premium, compania Syneron-Candela, care targeteaza si trateaza eficient suprafata pielii, dar si tesuturile sale profunde. In plus, pentru ca este un laser CO2, se poate utiliza in orice interventie chirurgicala clasica.

CO2RE ofera posibilitatea tratarii tesutului superficial si straturilor profunde ale pielii simultan, cu precizie si in deplina siguranta.

CO2RE reprezinta o solutie usoara, rapida si versatila pentru tratamentul pielii si ridurilor, reducerea cicatricilor, ablatie traditionala si excizii dermale minime.

Cum functioneaza Laserul fractional CO2 Syneron-Candela CO2RE?

Spre deosebire de laserul CO2 clasic, care tinteste simultan toata aria de piele, laserul fracțional tinteste doar anumite fractiuni din piele, recuperarea dupa procedura fiind mai scurta si mai usoara.

În timpul procedurii, laserul ”perforează” pielea în mii de găuri, vaporizând țesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forțează organismul să vindece zona afectată, creând țesuturi noi, care se dezvolta mai usor din fractiunile de piele ramase intacte.

CO2RE are abilitatea de a trata atât țesuturile superficiale, cat și cele profunde. Ofera o precizie inegalabila în controlul intensității și a adâncimii ablației. Prin tehnologia avansata de care dispune, laserul CO2RE se diferențiază de multitudinea de lasere CO2 disponibile pe piata prin posibilitatea utilizarii simultane a două fascicule laser, care pătrund în piele la adâncimi diferite, oferind avantajul unui discomfort redus si a unei amaliorari dramatice aaspectului estetic, dupa o prima sedinta de tratament.

Laserul fractional CO2RE reprezinta tratamentul complet de reintinerire a tenului, determinand in acelasi timp restructurarea colagenului existent si formarea colagenului nou, redand anii inapoi pielii dumneavoastra.

Ce se poate trata cu Laserul fractional CO2 Syneron-Candela CO2RE?
 • Rejuvenare facial
 • Cicatrici
 • Acnee
 • Vergeturi
 • Remodelare cutanata
 • Tratamente fractionate
 • Tumori benigne ale pielii

Această platformă laser va pune la dispozitie 2 module:

 1. CO2RE Estetic– destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratamentului laxitatii cutanate, reducerii ridurilor, ameliorarii cicatricilor și a petelor pigmentare
 2. CO2RE Chirurgical– utilizat pentru incizii și excizii dermale cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, keratoze seboreice)

Cum se realizeaza procedura?

Dupa demacherea zonei care urmeaza sa fie tratate, se va aplica o crema anestezica, care va fi mentinuta in contact cu pielea timp de 20-30 min, fiind ulterior indepartata. Pielea va fi tratata cu fascicule laser, utilizand energia si adancimea corespunzatoare, in functie de defectul care este tratat, varsta, zona anatomica si particularitatile individuale ale pacientului.

In timpul tratamentului, pielea devine rosie si va aparea senzatia de caldura locala, pentru care se vor aplica diferite sisteme de racire a pielii. Tratamentul este minim dureros, discomfortul in timpul si dupa efectuarea proderurii fiindsemnificativ mai scazut decat in cazul altor platforme de laser CO2.

Perioada de recuperare este de 5-7 zile, timp in care se recomanda repaus la domiciliu. Se folosesc creme emoliente si evitarea expunerii la soare sau la intemperii. Dupa perioada de recuperare, pacientul isi poate relua stilul de viata obisnuit si produsele cosmetice personale. Desi rezultatele devin vizibile la 7 zile dupa procedura, rezultatele finale pot fi apreciate la 3-4 luni dupa interventie, aceasta fiind durata de refacere completa a fibrlor de colagen. In functie de raspunsul la tratament, pot fii ndicate in total intre 1-3 sedinte, la intervale de 3-4 luni.

Durata procedura: 30-60 min
Durere: minima
Timp de recuperare: 7 zile
Munca: 7 zile
Activitati sociale: 7 zile
Sport: 7 zile
Rezultat vizibil: 7 zile

Hydrafacial

Clinica EstetDerm pune la dispozitia dumneavoastra terapia HydraFacial. Este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de curatare si refacere a tesutului cutanat, oferindu-va un tratament relaxant, non-invaziv si non-iritant.

HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele curata, catifelata, fara disconfort si fara timp de recuperare.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se corecteaza diferite probleme ale tenului. Se corecteaza liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionati, tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

HydraFacial este o procedura destinata tuturor tipurilor de ten si poate fi efectuata pe tot parcursul anului.

HydraFacial nu doar elimina impuritatile de pe suprafata pielii, ci ofera pielii antioxidanti si acid hialuronic, prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu substante nutritive vitale pentru un ten sanatos.

Pasii terapiei HydraFacial:
 1. Curatarea si exfolierea tenului: eliminarea impuritatilor, a celulelor moarte si a sebumului in exces
 2. Peeling chimic: utilizand acizi blanzi cu pielea, determina o curatare in profunzime a porilor, combate petele pigmentare, redand luminozitatea si culoarea naturala a tenului
 3. Extractia punctelor negre: sistemul Vortex® elimina impuritatile si punctele negre, fara durere si fara riscul aparitiei de pete sau cicatrici
 4. Hidratarea superficiala: sistemul Vortex® introduce in piele acidul hialuronic si substante antioxidante, hidratand si hranind tenul
 5. Terapia LED-Light: ofera beneficii suplimentare, in functie de tipul de lumina utilizat.

Lumina rosie este indicata pentru imbunatatirea texturii pielii, radand acesteia fermitatea si elasticitatea. Lumina albastra este indicata persoanelor cu ten gras cu tendinta la acnee, diminuand cantitatea de sebum, luptand impotriva bacteriilor, conferind tenului un aspect matifiat, uniformizat si ameliorand cicatricile postacneice.

In cadrul fiecarui pas al procedurii HydraFacial, se utilizeaza solutii speciale, care sunt aplicate direct la nivelul pielii:

Activ-4™: potrivita tuturor tipurilor de ten, avand ca ingrediente principale acidul lactic, acidul glicolic și extractul de alge, este utilizata in cadrul pasului 1, de curatare si exfoliere, indepartand impuritatile si celulele moarte si pregatind tenul pentru pasul de extractie.

Beta-HD™: indicata in principal tenului gras, cu tendinta la acnee, aceasta solutie cu beta-hidroxiacizi si extrect de miere, este necesara in timpul pasului de extractie, indepartand impuritatile fara sa irite pielea si diminuand excesul de sebum.

Antiox-6™: solutie bogata in antioxidanti, acid hialuronic si peptide, cu rol de calmare, hidratare, hranire si regenerare a pielii.

GlySal™ Acid Peels: ofera beneficiile exfolierii cu acizi blanzi, cu rezultate rapide, fara exfolierea ulterioara a pielii si fara iritatii.

Va asteptam la Med’Art Clinic pentru a descoperi numeroasele beneficii ale terapiei HydraFacial.

Durata procedura: 40 min
Durere: nu
Timp de recuperare: nu
Munca: imediat
Activitati sociale: imediat
Sport: imediat
Rezultat vizibil: imediat

Dermapen

Clinica Estetderm pune la dispozitia dumneavoastra tehnologia originala Dermapen 4.

Dermapen este un dispozitiv medical de ultima generatie, care se prezinta sub forma unui stilou, care utilizeaza capete detasabile, de unica folosinta, prevazute cu 12 microace.

Prin vibratia automata, multiplele microace strapung pielea la adancimea si cu viteza dorite de medic. Mimand mecanismul traumei, prin penetrarea pielii se activeaza mecanisme interne naturale de reparare a pielii. Ele induc o productie crescuta a colagenului, ceea ce determina umplerea din interior a cicatricilor deprimate, a ridurilor fine si imbunatatirea texturii pielii. Concomitent, prin penetrarea acelor se creeaza canale fine in piele, astfel incat se favorizeaza absorbtia in proportie de aproximativ 80% a substantelor active aplicate pe piele (seruri cu vitamina C, creme cu acid hialuronic, substante depigmentante, etc).

Terapia Dermapen este indicata in: cicatrici (postacneice, post-varicela, postchirurgicale, etc), riduri fine, pori dilatati, piele imbatranita si lipsita de elasticitate, vergeturi, caderea parului de la nivelul scalpului. Se recomanda in general 4-6 sedinte la distanta de 4-6 saptamani, schema de tratament fiind personalizata in functie de afectiune, vechimea leziunilor, asocierea altor proceduri, etc.

Dupa demachierea zonei, se aplica o crema anestezica, care va ramane in contact cu pielea aproximativ 15-20 minute. Ulterior, crema este indepartata si pielea va fi dezinfectata, pentru a nu exista risc de contaminare. Se aplica piesa de unica folosinta, care contine microacele, la capatul distal al dispozitivului. Utilizand adancimea si viteza de penetrare a microacelor dorite de medic. Dispozitivul se aplica in contact cu pielea, prin miscari liniare, repetitive. Se monitorizeaza permanent reactia pielii la actiunea acelor si modificand adancimea si viteza de penetrare in functie de obiectivul propus. La finalul tratamentului se aplica o crema calmanta, reparatoare, respectiv o crema de fotoprotectie.

Procedura dureaza aproximativ 20 minute, este foarte putin dureroasa si nu necesita recuperare ulterioara. Ea reprezentand astfel alternativa ideala la procedurile estetice invazive.

Imediat dupa Dermapen, pielea este rosie, astfel incat nu se recomanda participarea la evenimente sociale in ziua in care s-a realizat procedura. De asemenea, in aceeasi zi sunt interzise activitatile care implica expunerea la intemperii, precum cele de curatenie casnica. Nu se recomanda nici aplicarea de produse cosmetice pe pielea tratata.

Incepand din prima zi post-procedura, se pot aplica produsele cosmetice obisnuite. Este recomandata evitarea expunerii la soare si fotoprotectie cu creme sau spray-uri cu factor de protectie solara 50+, timp de minim 10 zile. In urmatoarele zile, este posibil sa apara o descuamare fina a pielii, care poate fi mascata prin aplicarea produselor de machiaj.

Tratamentul Dermapen nu schimba conformatia anatomica a pielii, nu confera aspectul artifical de “fata injectata” si nu starneste comentariile malitioase care pot fi asociate unor proceduri estetice invazive incorect efectuate. Procedura poate fi realizata la orice varsta si in orice anotimp.

Terapia Dermapen poate fi combinata cu alte metode de rejuvenare. Metode de rejuvenare precum terapia “vampir” (PRP- platelet rich plasma), mezoterapia, injectarea de toxina botulinica sau terapiile laser.

Durata procedura: 20 min
Durere: minima
Timp de recuperare: 24 ore
Munca: 24 ore
Activitati sociale: 24 ore
Sport: 24 ore
Rezultat vizibil: 7 zile