Despre Noi

Dermatologie si Estetica Medicala

Despre Noi

Clinica Estetderm a fost infiintata in anul 2009 printr-o investitie privata, reusind, in scurt timp, sa castige prin serviciile sale, increderea a mii de pacienti.

Principala preocupare in clinica Estetderm este oferirea de servicii dermatologice si de estetica medicala de cea mai buna calitate, intr-un cadru civilizat si modern.

Acest lucru este posibil printr-o riguroasa pregatire si continua perfectionare profesionala a cadrelor medicale, concretizata prin participarea la cele mai importante cursuri si congrese internationale din domeniu, prin dotarea cabinetelor cu aparatura si substante medicale de calitate, provenite de la cei mai prestigiosi producatori, precum si printr-o colaborare eficienta cu medici recunoscuti atat din Bistrita cat si din Cluj-Napoca.

Colaborarea intre medicii specialisti, cu laboratoarele de analize medicale si cu laboratorul de histopatologie Santomar din Cluj-Napoca a condus in timp la rezultate notabile in diagnosticarea si stabilirea de conduite terapeutice pentru pacientii nostri. Astfel, am creat posibilitatea abordarii cazurilor medicate care, pana atunci, puteau fi solutionate doar in cabinetele medicale din centrele universitare.

Suntem mandri ca putem fi primii care, straduindu-ne mai mult, bucurindu-ne alaturi de pacientii nostri cind tratamentele isi dovedesc eficacitatea, demonstrand ca ne pasa de problemele celor care ne trec pragul, putem deveni un reper al calitatii actului medical in Bistrita.

 

 

Programari

  • Tel/Fax: 0263-211.201
  • Mobil: 0725-807.807
  • Luni – Vineri: 12:00 – 19:00

ECHIPA NOASTRA DE SPECIALISTI

Dr. Veronica Moisil

Medic Specialist Dermatovenerologie

Miercuri 13:00 – 19:00                          

Dr. Flavia Rosca

Medic Specialist Dermatovenerologie

Luni, Marti, Miercuri, Joi: 12:00 – 16:00

Dr. Alexandru Mocanu

Medic Specialist Dermatovenerologie

Joi: 12:00 – 17:00

Dr. Mircea Todea

Medic Primar Dermatovenerologie

Vineri: 15:00 – 17:00

Oana Bindea

Asistent Medical

Monica Dorhoi

Asistent Medical