Medic Specialist Dermatologie si estetica medicala

Dr. Alexandru Mocanu

Născut în Cluj-Napoca, am urmat cursurile Facultății de Medicină a UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, pe care am absolvit-o în anul 2009. Ulterior, mi-am urmărit vocația și m-am pregătit teoretic și practic în cadrul Clinicii de Dermatologie Cluj-Napoca, devenind medic specialist dermatolog.

Încă de la început, am fost fascinat de puterea de transformare pe care îngrijirea și frumusețea pielii le oferă pacienților mei, astfel că în anul 2015 am obținut titlul de master în cosmetologie și dermofarmacie.

În paralel, mi-am concentrat interesul pe dermatologia estetică și chirurgia dermatologică, participând constant la congrese, cursuri și workshop-uri în țară și în străinătate, pentru a fi mereu la curent cu cele mai inovative tratamente și tehnologii.

Încâ din anul 2014 colaborez cu doamna doctor Veronica Moisil, care mi-a transmis valorile umane și rigurozitatea pe care pun accent în practica medicală. Începând din anul 2017, am urmat-o pe doamna doctor și la Bistrița, în cadrul Clinicii Estetderm.

Domeniile mele de perfecționare sunt laserul CO2 fracțional, chirurgia dermatologică și terapiile de calitate a pielii (microneedling cu radiofrecvență Sylfirm X, Dermapen 4, PRP- terapia “vampir”, mezoterapia).

Aceste terapii de ultimă generație îmi oferă satisfacția de a ajuta pacienții să arate și să se simtă din nou bine, și de a deveni la rândul lor o inspirație pentru alți oameni.
Iubesc ceea ce fac, și asta se vede.

Orar de consultatii
Joi 12:00 – 17:00