Clinica EstetDerm pune la dispozitia dumneavoastra terapia HydraFacial. Este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de curatare si refacere a tesutului cutanat, oferindu-va un tratament relaxant, non-invaziv si non-iritant.

HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele curata, catifelata, fara disconfort si fara timp de recuperare.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se corecteaza diferite probleme ale tenului. Se corecteaza liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionati, tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

HydraFacial este o procedura destinata tuturor tipurilor de ten si poate fi efectuata pe tot parcursul anului.

HydraFacial nu doar elimina impuritatile de pe suprafata pielii, ci ofera pielii antioxidanti si acid hialuronic, prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu substante nutritive vitale pentru un ten sanatos.

Pasii terapiei HydraFacial:
  1. Curatarea si exfolierea tenului: eliminarea impuritatilor, a celulelor moarte si a sebumului in exces
  2. Peeling chimic: utilizand acizi blanzi cu pielea, determina o curatare in profunzime a porilor, combate petele pigmentare, redand luminozitatea si culoarea naturala a tenului
  3. Extractia punctelor negre: sistemul Vortex® elimina impuritatile si punctele negre, fara durere si fara riscul aparitiei de pete sau cicatrici
  4. Hidratarea superficiala: sistemul Vortex® introduce in piele acidul hialuronic si substante antioxidante, hidratand si hranind tenul
  5. Terapia LED-Light: ofera beneficii suplimentare, in functie de tipul de lumina utilizat.

Lumina rosie este indicata pentru imbunatatirea texturii pielii, radand acesteia fermitatea si elasticitatea. Lumina albastra este indicata persoanelor cu ten gras cu tendinta la acnee, diminuand cantitatea de sebum, luptand impotriva bacteriilor, conferind tenului un aspect matifiat, uniformizat si ameliorand cicatricile postacneice.

In cadrul fiecarui pas al procedurii HydraFacial, se utilizeaza solutii speciale, care sunt aplicate direct la nivelul pielii:

Activ-4™: potrivita tuturor tipurilor de ten, avand ca ingrediente principale acidul lactic, acidul glicolic și extractul de alge, este utilizata in cadrul pasului 1, de curatare si exfoliere, indepartand impuritatile si celulele moarte si pregatind tenul pentru pasul de extractie.

Beta-HD™: indicata in principal tenului gras, cu tendinta la acnee, aceasta solutie cu beta-hidroxiacizi si extrect de miere, este necesara in timpul pasului de extractie, indepartand impuritatile fara sa irite pielea si diminuand excesul de sebum.

Antiox-6™: solutie bogata in antioxidanti, acid hialuronic si peptide, cu rol de calmare, hidratare, hranire si regenerare a pielii.

GlySal™ Acid Peels: ofera beneficiile exfolierii cu acizi blanzi, cu rezultate rapide, fara exfolierea ulterioara a pielii si fara iritatii.

Va asteptam la Med’Art Clinic pentru a descoperi numeroasele beneficii ale terapiei HydraFacial.

Durata procedura: 40 min
Durere: nu
Timp de recuperare: nu
Munca: imediat
Activitati sociale: imediat
Sport: imediat
Rezultat vizibil: imediat