SYLFIRM X este un sistem complet de ultimă generație, care, prin intermediul unui sistem de ace foarte fine, placate cu aur, creează microcanale subdermale la adâncimi variabile, livrând în profunzime energia radiofrecvenței pe toată suprafața acului, sub două frecvențe diferite: continue și pulsate. Este indicat pentru:

  • Lifting facial și corporal
  • Riduri fine și profunde
  • Cicatrici post acneice
  • Acnee vulgară sau închistată
  • Reconturare mandibulară
  • Hiperhidroză
  • Vergeturi acute sau cronice
  • Pete pigmentare superficiale sau profunde
  • Melasma, Cuperoză, Rozacee
  • Afecțiuni vasculare superficiale

Ce este Sylfirm X?

SYLFIRM X este un sistem inovator, de ultimă generație, aprobat de FDA, ce combină terapia cu  microelectrozi și radiofrecvența fracționată bipolară.

Acest dispozitiv inovator utilizează tehnologia avansată de undă duală, undă continuă și undă pulsată, se utilizează cu eficiență în proceduri de lifting și antiaging, în tratarea diferitelor tipuri de  cicatrici, precum și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, venele paianjen și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele tradiționale de microneedling sau RF.

 Cum funcționează tehnologia RF fracționat?

RF fracționat este o procedură minim invazivă, ce combina beneficiile terapiilor cu microelectrozi și a radiofrecvenței într-o singură procedură. Microelectrozii produc micro-incizii controlate în piele și stimulează factorul natural de creștere, procesul de vindecare a rănilor și producerea de colagen. De asemenea, aceștia ajută la descompunerea țesutului cicatricial. Energia RF este livrată pielii prin intermediul microelectrozilor neizolați generând căldură la 40-60 ° C, temperatură ce determină coagularea și denaturarea proteinelor sau modificări structurale ale proteinelor, ducând la inflamația și contracția colagenului, stimulând răspunsul de vindecare și promovând producția de colagen nou.

Cât de sigur este SylfirmX?

Numeroasele studii clinice efectuate asupra sistemului, ne asigură un tratament eficient fără efecte adverse raportate. Microelectrozii sunt fabricați de un sistem robotizat pentru oferirea unui tratament precis și sigur. De asemenea, sistemul deține protocoale preinstalate special concepute pentru diferite tipuri de piele și indicații, prin urmare, este posibil un tratament personalizat și delicat, având în vedere particularitățile fiecărui pacient, zona de tratament și condiția pielii.

Care sunt diferențele între tratamentele laser și tehnologia RF fracționat?

Laserul este folosit în medicina estetică de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de repaus semnificative și cu un risc ridicat de complicații  si restricții pre și post procedură.

Radiofrecvența fracționată este cea mai promițătoare tehnologie pentru tratamentele estetice, combinând două metode utilizate anterior individual pentru întinerirea pielii, într-o procedură mai eficientă din punct de vedere clinic. Acest nou tratament poate oferi rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici.

Pentru ce indicații este recomandat SylfirmX?

Cu Sylfirm X putem efectua tratamente pentru urmatoarele indicații: lifting și tighetining facial și corporal, bărbie dublă, riduri fine și profunde, acnee, cicatrici, hiperpigmentare, hiperhidroză, granulom, rozacee și cuperoză, vergeturi în fază acută sau cronică.

Ce zone se pot trata cu SylfirmX?

Prin intermediul protocoalelor presetate, se pot trata atât zonele feței, cât și cele ale corpului, inclusiv zona orbiculară, gât, decolteu, până la axilă, brațe și abdomen.

Câte tratamente/ședințe sunt necesare?

În funcție de indicații și zona tratată, numărul mediu de ședințe este 2-5 , la un interval de 2 – 4 săptămâni.

Care este perioada de recuperare și ce reacții pot apărea după tratamentele cu SylfirmX?

SylfirmX  livrează energia RF prin intermediul microelectrozilor și poate trata în profunzime țesutul  în condiții de siguranță. Acest lucru permite reîntoarcerea la viața socială imediat,  pacientul resimțind doar o ușoară roșeață timp de 1-4 ore post procedură.

Care sunt beneficiile tratamentelor realizate cu SylfirmX?

Cu SylfirmX se realizează proceduri minim invazive, datorită utilizării  a două tipuri de unde. În funcție de indicații putem aborda personalizat fiecare zonă în parte, astfel încât într-o singură ședință să putem targeta multiple indicații.

Când se văd rezultatele tratamentelor cu SylfirmX?

Rezultatele sunt vizibile imediat în cazul indicațiilor de skin tightening, datorită contractării fibrelor în timpul procedurii, și treptat până la 3-4 saptamani în cazul indicațiilor de corectare a pigmentării, leziunilor vasculare și cicatricilor.