Ce este laserul CO2RE?

CO2RE este un sistem laser CO2 versatil, realizat de un lider mondial in productia de lasere premium, compania Syneron-Candela, care targeteaza si trateaza eficient suprafata pielii, dar si tesuturile sale profunde. In plus, pentru ca este un laser CO2, se poate utiliza in orice interventie chirurgicala clasica.

CO2RE ofera posibilitatea tratarii tesutului superficial si straturilor profunde ale pielii simultan, cu precizie si in deplina siguranta.

CO2RE reprezinta o solutie usoara, rapida si versatila pentru tratamentul pielii si ridurilor, reducerea cicatricilor, ablatie traditionala si excizii dermale minime.

Cum functioneaza Laserul fractional CO2 Syneron-Candela CO2RE?

Spre deosebire de laserul CO2 clasic, care tinteste simultan toata aria de piele, laserul fracțional tinteste doar anumite fractiuni din piele, recuperarea dupa procedura fiind mai scurta si mai usoara.

În timpul procedurii, laserul ”perforează” pielea în mii de găuri, vaporizând țesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forțează organismul să vindece zona afectată, creând țesuturi noi, care se dezvolta mai usor din fractiunile de piele ramase intacte.

CO2RE are abilitatea de a trata atât țesuturile superficiale, cat și cele profunde. Ofera o precizie inegalabila în controlul intensității și a adâncimii ablației. Prin tehnologia avansata de care dispune, laserul CO2RE se diferențiază de multitudinea de lasere CO2 disponibile pe piata prin posibilitatea utilizarii simultane a două fascicule laser, care pătrund în piele la adâncimi diferite, oferind avantajul unui discomfort redus si a unei amaliorari dramatice aaspectului estetic, dupa o prima sedinta de tratament.

Laserul fractional CO2RE reprezinta tratamentul complet de reintinerire a tenului, determinand in acelasi timp restructurarea colagenului existent si formarea colagenului nou, redand anii inapoi pielii dumneavoastra.

Ce se poate trata cu Laserul fractional CO2 Syneron-Candela CO2RE?
  • Rejuvenare facial
  • Cicatrici
  • Acnee
  • Vergeturi
  • Remodelare cutanata
  • Tratamente fractionate
  • Tumori benigne ale pielii

Această platformă laser va pune la dispozitie 2 module:

  1. CO2RE Estetic– destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratamentului laxitatii cutanate, reducerii ridurilor, ameliorarii cicatricilor și a petelor pigmentare
  2. CO2RE Chirurgical– utilizat pentru incizii și excizii dermale cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, keratoze seboreice)

Cum se realizeaza procedura?

Dupa demacherea zonei care urmeaza sa fie tratate, se va aplica o crema anestezica, care va fi mentinuta in contact cu pielea timp de 20-30 min, fiind ulterior indepartata. Pielea va fi tratata cu fascicule laser, utilizand energia si adancimea corespunzatoare, in functie de defectul care este tratat, varsta, zona anatomica si particularitatile individuale ale pacientului.

In timpul tratamentului, pielea devine rosie si va aparea senzatia de caldura locala, pentru care se vor aplica diferite sisteme de racire a pielii. Tratamentul este minim dureros, discomfortul in timpul si dupa efectuarea proderurii fiindsemnificativ mai scazut decat in cazul altor platforme de laser CO2.

Perioada de recuperare este de 5-7 zile, timp in care se recomanda repaus la domiciliu. Se folosesc creme emoliente si evitarea expunerii la soare sau la intemperii. Dupa perioada de recuperare, pacientul isi poate relua stilul de viata obisnuit si produsele cosmetice personale. Desi rezultatele devin vizibile la 7 zile dupa procedura, rezultatele finale pot fi apreciate la 3-4 luni dupa interventie, aceasta fiind durata de refacere completa a fibrlor de colagen. In functie de raspunsul la tratament, pot fii ndicate in total intre 1-3 sedinte, la intervale de 3-4 luni.

Durata procedura: 30-60 min
Durere: minima
Timp de recuperare: 7 zile
Munca: 7 zile
Activitati sociale: 7 zile
Sport: 7 zile
Rezultat vizibil: 7 zile